Peabody's Coffee Shop,
St Georges Hospital, London

Make By Design were appointed to carry out the joinery works to the new renovated Peabody's Coffee Shop at St Georges Hospital in London.

Working closely with Milan-based studio Modourbano, Make By Design supplied all of the joinery elements to the coffee shop including:

  • 252 Oak boxes with a natural and sinuous geometry, parametrically distributed, descending from the ceiling hiding within the technical elements of the air conditioning and lights, and also ensuring greater acoustic comfort.

  • Oak and powder coated seating and tables

  • Oak window benches

  • Servery and rear counter including acrylic solid surface (corian) worktop and splashbacks

  • Signage Panels

  • Bin & condiments unit

Works were completed at the store in January 2017.

1/1

© 2020 by MakeByDesignLtd. 

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram