© 2018 by MakeByDesignLtd. 

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram
The Lightning Cafe,
The Hanger and Building D9, Dyson Malmesbury

Working with ISG Construction, Make By Design undertook the FF&E package at James’ Dyson’s new research and development building in Malmesbury, Wiltshire.


The package including the manufacture and installation of the ‘Fat Wall’ storage system, four teapoints, a robot testing area and the construction of seven VRF housing units, all across two floors and a separate cafe facility building.


The fat wall storage wall was a particular highlight of the project with over 1800 components contributing to it’s construction. The wall was constructed from 25mm Birch Plywood with white HPL laminate to both faces.


Each teapoint was constructed from spay lacquered MDF, granite worktops and stainless steel kick plinths, all supplied by Make By Design.


Work was completed in May 2016.

1/2